• Follow us on
  • rss

Voluntari

Te vrem voluntar la Fiesta del Cine!

Îți plac scurtmetrajele? Ești entuziast și vrei să ajuți la organizarea unei petreceri pe plajă cu filme, muzică și voie bună? Atunci locul tău e alături de noi!

Pe cine căutăm?

     persoane peste 18 ani
     locuitori ai orașului Constanța sau din proximitate
     responsabil, implicat și entuziast

De ce să te înscrii?

     Pentru că vei vedea cum se organizează un eveniment de film în detaliu
     Pentru că te vei distra alături de noi pe plajă
     Pentru că experiența de voluntar s-ar putea să conteze la CV-ul tău
     Pentru că vei lua contact cu oameni din industria românească de film și nu numai
     Pentru experiență și momente de neuitat

Departamente:

  1.    VR Corner – Vei supraveghea colțul de VR organizat în parteneriat cu Samsung România și te vei asigura că totul decurge ca la carte. Vei avea parte de un instructaj în cadrul căruia vei învăța cum se folosesc gadget-urile de VR și te vei asigura că fiecare participant la eveniment interesat de corner-ul VR se va bucura de filme văzute altfel.
  2.    Guest* – Vei întâmpina invitații speciali și îi vei ajuta să se simtă bineveniți la Fiesta del Cine. Printre aceștia se vor număra parteneri media, regizori, actori și influenceri, așadar ne bazăm pe seriozitatea ta și capacitățile tale sociale pentru a-i face să se simtă ca acasă.
  3.    Tehnic* – Vei asigura asistență tehnică în locația evenimentului. De la scenele pe care vor performa artiștii, la bucătăria internă a zonei de proiecție, echipa tehnică care are grijă ca toate să meargă strună.
  4.    Logistică – Vei ajuta echipa festivalului în tot ceea ce privește coordonarea logisticii evenimentului. O poziție doar pentru cei super organizați, cu multă stamina și multi-tasking.
  5.    Video* – Vei oferi asistență coordonatorului video, alături de care vei capta cele mai bune momente ale serii.
  6.    Promo – Pentru a ne asigura că află cât mai multă lume de evenimentul nostru, ne vei ajuta la diseminarea broșurilor, posterelor și celorlalte materiale promoționale în zonele aferente locației evenimentului.

*pentru departamentele Guest, Tehnic și Video este nevoie de experiență anterioară.

Dacă te-am convins, trimite-ne până pe 3 august un e-mail pe adresa office@romfilmdevelopment.org în care să ne atașezi CV-ul tău, să ne spui de ce ai vrea să fii voluntar la Fiesta del Cine și în ce departament. Pentru a ne cunoaște mai bine, cei selectați în urma înscrierii vor avea parte de o scurtă discuție pe Skype cu echipa de organizare, între 3 și 6 august. Pe 6 august anunțăm lista finală de voluntari Fiesta del Cine.

Dacă te vei alătura echipei noastre, vei avea șansa să câștigi experiență alături de o echipă entuziasmată și plină de energie, pe cea mai mare plajă din România, acompaniat de muzică bună și proiecții de film. Vei avea acces la toate filmele din programul Fiesta del Cine și vei cunoaște invitații și echipa festivalului. În schimb, trebuie să fii disponibil să participi la o ședință de instruire cu o săptămână înaintea evenimentului, iar la eveniment trebuie să fii prezent între orele 17:00 – 00:30. Asigurăm transportul din și spre Constanța, precum și diurnă în ziua evenimentului.

 

Scroll to Top